AVtech 8-kanaals NVR - 1000GB

Deze uiterst compacte (26cm x 4,8cm x 23,5cm) en ultra moderne 4K2K recorder met 8 PoE poorten is uitgerust met de H.265 compressietechnologie (High Efficiency Video Codec) wat zorgt voor een hogere resolutie (3840 x 2160) en neemt maar liefst 50% minder bandbreedte in beslag bij een gelijkblijvende beeldkwaliteit.

De recorder is voorzien van een muisstille 1000 GB WD Purple Security Graded HDD en zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven.

 

beveiligingsbedrijf in utrecht

Artikel nr.
AVH1109-1
€ 319,50 € 264,05
Direct leverbaar
AVtech 4-kanaals NVR AVH1104
 • H.265
 • Bewegingsdetectie
 • Beveiligde login
 • HDMI 4K2K

Technische specificaties

 • Video compressie H.264 / H.265
 • 8 LAN-poorten met PoE + 1 WAN-poort
 • HDMI 4K2K + VGA
 • Video resolutie 3840 x 2160
 • ONVIF(S) ondersteund
 • WD Purple Security Graded HDD 1000GB
 • Pre-opname functie
 • Snelzoekfunctie op tijd of event
 • Gebruikersnaam en wachtwoord
 • Max. 10 online gebruikers
 • Meerdere gebruikersniveaus
 • Beelden spiegelen
 • App voor Smartphone en Tablet
 • Pushmelding bij beweging
 • Geautomatiseerd beheer van opnames
 • Continu opnemen / volgens tijdschema
 • Bij alarm / beweging / live stream
 • Een afgeschermd prive netwerk

powered by AVtech


check 2 jaar garantie  check TÜV gecertificeerd check Plug & Play

Wereldwijd toegang tot uw camerasysteem

Met de AVtech software beschikt u over de meest veilige, gebruiksvriendelijke en stabiele beveiligingssoftware binnen de surveillance-industrie, met deze software kunt u overal ter wereld inloggen op uw camerasysteem en live meekijken en/of instellingen naar wens aanpassen.Op uw TV of HDMI monitor

Beveiligingsbedrijf utrecht

Met een HDMI kabel sluit u eenvoudig uw camerasysteem aan op een HDMI scherm, hiermee verkrijgt u een haarscherp 4K2K beeld en kunt u onder andere beelden terugkijken, live meekijken, events en Push meldingen instellen maar ook inzoomen, focussen of afwisselend een specifiek beeld uitvergroten.

 

Inloggen via uw computer

AVTECH beveiligingscamera

Met de gebruiksvriendelijke en beveiligde software logt u overal ter wereld in op uw camerasysteem en kunt u onder andere beelden terugkijken, live meekijken, events en Push meldingen instellen maar ook inzoomen, focussen of afwisselend een specifiek beeld uitvergroten.

Gebruik de EagleEyes App op Smartphone of Tablet

AVTECH beveiligingscamera

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken en analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets.

 

AVtech biedt een 2-tal Apps, de gratis Lite versie en de betaalde Plus versie, onderstaand treft u een overzicht met de verschillende functies: 

 

EagleEyes - Lite (Gratis)

AVtech EagleEyes Lite 

check Live meekijken

check Pan-Tilt-Zoom

check Foto’s maken

check Opnemen

check Terugkijken

check Alarm meldingen

  

EagleEyes - Plus (eenmalig € 5,49)

AVtech EagleEyes Plus

check Live meekijken

check Pan-Tilt-Zoom

check Foto’s maken

check Opnemen

check Terugkijken

check Alarm meldingen

 Favourieten

Adresboek

 

Vind de gratis App in uw app store

Zoek in de app store welke van toepassing is voor uw device naar 'EagleEyes lite' en installeer deze op uw device.

Compact & Muisstil

Deze zeer compacte en muisstille recorder (26cm x 4,8cm x 23,5cm) is uitermate geschikt om op vele locaties te plaatsen bijvoorbeeld in de meterkast of bij uw TV.

 

Beveiligingscamera utrecht kopen

Goed beveiligd op meerdere niveaus

De toegang tot uw camerasysteem en het beeldmateriaal wordt beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord. 

Daarbij zijn er in het systeem verschillende gebruikersniveaus ingebouwd waar alleen u (als toezichthouder) toestemming geeft voor de verschillende functionaliteiten. Dit varieert van account-  en alarminstellingen, het ontvangen van Push meldingen maar ook het beheer over de harde schijf (bijvoorbeeld wissen).

Zie ook : Gebruikers en permissies

Beveiligingscamera utrecht kopen
 
AVTECH beveiligingscamera 
 

AVtech is opgericht in 1996, en één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van CCTV en IP camera oplossingen. Met een stabiel groeiende omzet is AVtech gerangschikt als de grootste publiek-beursgenoteerde onderneming binnen de surveillance-industrie. AVtech richt zich op de innovatie van IP-camera technologie en implementatie hiervan. Op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in deze sector heeft AVtech een leidende positie verkregen en biedt een compleet en zeer hoogwaardig assortiment van video surveillance producten.

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken en analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets. In 2010 werd Push Video, een revolutionair actief meldsysteem, geïntroduceerd op EagleEyes en wordt toegepast op een groot deel van het assortiment van AVtech. Deze techniek brengt een enorme verandering in de surveillance-industrie. Het maakt video surveillance een actieve beschermer in plaats van een passieve leverancier van bewijzen.

 

Meer informatie over AVtech vindt u op : www.avtech.com

Vragen of advies?

Wij zijn elke dag bereikbaar van 9.90 tot 17.00 uur

Bel ons  Beveiligingscamera advies 030-241 2032