USB Joystick voor PTZ-besturing speed dome camera's

Deze USB-joystick wordt gebruikt voor AVTECH speed dome camera's.
Besturing middels de AVTECH DVR, NVR of PC (met CMS Lite geïnstalleerd).

  • 3-assige joystick voor PTZ-besturing
  • 6 indicatoren voor de CH / PRESET / SEQUENCE / AUTO PAN / CRUISE / FUNCTIE
  • USB-poort Ondersteunde protocollen Volledig compatibel met USB-hub-specificatie versie 2.0 en is ook achterwaarts compatibel met USB-hub-specificatie 1.1 Buttons
  • 25 speciale knoppen / 4 programmeerbare knoppen
  • Connectors USB type A x 2 (voor muis / USB flash drive / keyboard aansluiting voor gebruik met DVR / NVR) USB Type B x 1 (voor stroomvoorziening via PC / DVR / NVR)
  • Compatibiliteit Compatibel met pc, AVTECH NVR en HD CCTV DVR
  • Indoor bedrijfstemperatuur 0 ° ~ 60°
  • Voeding via USB-interface (DC 5V) / 100mA

 

AVTECH beveiligingscamera

Artikel nr.
AVX102
€ 279,50 € 230,99
Direct leverbaar

 AVTECH beveiligingscamera 

 

AVtech is opgericht in 1996, en één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van CCTV en IP camera oplossingen. Met een stabiel groeiende omzet is AVtech gerangschikt als de grootste publiek-beursgenoteerde onderneming binnen de surveillance-industrie. AVtech richt zich op de innovatie van IP-camera technologie en implementatie hiervan. Op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in deze sector heeft AVtech een leidende positie verkregen en biedt een compleet en zeer hoogwaardig assortiment van video surveillance producten.

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken en analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets. In 2010 werd Push Video, een revolutionair actief meldsysteem, geïntroduceerd op EagleEyes en wordt toegepast op een groot deel van het assortiment van AVtech. Deze techniek brengt een enorme verandering in de surveillance-industrie. Het maakt video surveillance een actieve beschermer in plaats van een passieve leverancier van bewijzen.

 

Meer informatie over AVtech vindt u op : www.avtech.com

Vragen of advies?

Wij zijn elke dag bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur

Bel ons  Beveiligingscamera advies 030-241 2032