Full HD beveiligingscamera met SONY vari-focale zoomlens

Deze IP beveiligingscamera van AVtech met een FULL HD resolutie (1080P), 3D-ruisonderdrukking en een gemotoriseerde vari-focale zoomlens van SONY is speciaal ontwikkeld om niet alleen in het donker (nachtzicht tot 50mtr), maar ook onder contrasterende lichtintensiteiten een live-kleurweergave te bieden.

Door een framesnelheid van 30 beelden per seconde (FPS) levert deze beveiligingscamera een real time en uiterst vloeiend beeld.

Daarbij voldoet deze beveiligingscamera aan de IP66 classificatie waardoor deze stof-, en waterbestendig is.

Opslag via PC, NVR en NAS

 

AVTECH beveiligingscamera

Artikel nr.
DGM2543
€ 179,50 € 148,35
Direct leverbaar

Een kosteneffectieve manier om uw camera(s) aan te sluiten

AVtech camera’s zijn voorzien van eigen software, wat betekent dat het niet noodzakelijk is om een NVR (recorder) aan te schaffen. Wilt u alleen live meekijken, zoomen en eventueel Push meldingen ontvangen (bijvoorbeeld met uw Smartphone of Tablet) dan kunt u volstaan met een PoE Switch.

Wilt u daarbij ook beelden terugzien of foto’s maken dan kunt u kiezen voor een AVtech bullet camera of AVtech dome camera, deze zijn voorzien van een Micro SD-kaartsleuf waarin u een SD kaart kunt installeren van 32GB tot 128GB. Het instellen van deze camera(s) kan eenvoudig via internet en het bedienen via de gratis App op uw Smartphone of Tablet.

 

PoE Switches  >

 

 

AVtech beveiligingscamera DGM2543 links
 • SONY CMOS SensorSONY CMOS SENSOR
 • FULL HD 1080PFULL HD
  1080P
 • BewegingsdetectieBEWEGINGS
  DETECTIE
 • 50 meter nachtzicht50 METER
  NACHTZICHT

Technische specificaties: AVtech - DGM2543

 • Merk: AVtech
 • SONY gemotoriseerde lens
 • Digitale zoom 16x
 • Optische zoom 6x
 • Auto Focus
 • Solid Light
 • Kijkhoek 102 tot 33
 • 2 megapixel HDR (1920 x 1080)
 • FULL HD 1080P
 • 30 FPS
 • 3D-ruisonderdrukking
 • Audio in/uit
 • PoE (Power-over-Ethernet)
 • Push functie
 • 50 meter infrarood nachtzicht
 • Adaptieve nachtsensor
 • H.264 Netwerkcompressie
 • Opslag via PC, NVR en NAS
 • ONVIF(S) standaard ondersteund
 • Inclusief "Video Surveillance" raamsticker

powered by AVtech

 

Dag en nacht perfect beeld

Met de AVtech - DGM2543 heeft u zowel overdag als 's nachts een haarscherp beeld. Deze camera is voorzien van een FULL HD resolutie (1080P), 3D-ruisonderdrukking en een gemotoriseerde vari-focale zoomlens van SONY en is speciaal ontwikkeld om niet alleen in het donker (nachtzicht tot 50mtr), maar ook onder contrasterende lichtintensiteiten een live-kleurweergave te bieden.

Door een frame snelheid van 30 beelden per seconde (FPS) levert deze beveiligingscamera een real time en uiterst vloeiend beeld.

NB: Onderstaande foto is een "snapshot" gemaakt met een Smartphone via de EagleEyes App.

 

Auto Focus en Solid Light

Alle AVtech camera's zijn uitgerust met een SONY lens en uiteraard voorzien van Auto Focus, maar daarbij ook van het geavanceerde Solid Light (slimme lichtregelfunctie). Dit betekent dat wanneer een object of een persoon 's nachts dicht bij de camera beweegt sensoren dit detecteren en automatisch de hoeveelheid licht regelen om overbelichting te voorkomen waardoor deze haarscherp in beeld wordt gebracht zonder bijv. een witte vlek van overbelichting.

Solid Light levert daarbij ook een sterkere verlichting dan conventionele IR-LED's. Het verbetert de algehele helderheid van het beeld en bereikt een grotere afstand in een donkere omgeving.

Door het speciale circuitontwerp en een koelelement wordt oververhitting en daarmee de levensduur aanzienlijk verlengd t.o.v. de conventionele IR-LED's.

 

Wereldwijd toegang tot uw camerasysteem

Met de AVtech software beschikt u over de meest veilige, gebruiksvriendelijke en stabiele beveiligingssoftware binnen de surveillance-industrie, met deze software kunt u overal ter wereld inloggen op uw camerasysteem en live meekijken en/of instellingen naar wens aanpassen.Op uw TV of HDMI monitor

AVTECH beveiligingscamera

Met de meegeleverde 4K Gold-plated High Speed HDMI kabel sluit u eenvoudig uw camera(s) in combinatie met een NVR (recorder) aan op een HDMI scherm, hiermee verkrijgt u een haarscherp 4K2K beeld en kunt u onder andere beelden terugkijken, live meekijken, events en Push meldingen instellen maar ook inzoomen, focussen of afwisselend een specifiek beeld uitvergroten.

Inloggen via uw computer

AVTECH beveiligingscamera

Met de gebruiksvriendelijke en beveiligde software logt u overal ter wereld in op uw camerasysteem en kunt u onder andere beelden terugkijken, live meekijken, events en Push meldingen instellen maar ook inzoomen, focussen of afwisselend een specifiek beeld uitvergroten.

Gebruik de EagleEyes App op Smartphone of Tablet

AVTECH beveiligingscamera

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken en analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets.

 

AVtech biedt een 2-tal Apps, de gratis Lite versie en de betaalde Plus versie, onderstaand treft u een overzicht met de verschillende functies: 

 

EagleEyes - Lite (Gratis)

AVtech EagleEyes Lite 

check Live meekijken

check Zoomen

check Foto’s maken

check Opnemen

check Beelden terugzien

check Alarm meldingen

  

EagleEyes - Plus (eenmalig € 5,49)

AVtech EagleEyes Plus

check Live meekijken

check Zoomen

check Foto’s maken

check Opnemen

check Beelden terugzien

check Alarm meldingen

 Favourieten

Adresboek

 

 Ga naar Google play voor Android of de App store voor Apple en download uw EagleEyes App:


EagleEyes App

AVtech beveiligingscamera DGM2543 plafond
 • Water-stofbestendigWATER-
  EN STOF-
  BESTENDIG
 • -40 tot +50-40°C TOT
  +50°C
 • Zout en CorrosiebestendigZOUT-  EN
  CORROSIE-
  BESTENDIG

Behuizing AVtech Eyeball beveiligingscamera - DGM2543

 • Hoogste Cass22-norm, zout en corrosiebestendig
 • Water- en stofbestendig IP66 (IEC‑standaard 60529)
 • Geschikt voor binnen en buiten (-40°C tot +50°C)
 • Muur, wand, of plafondmontage

check 2 jaar garantie               check Nederlandse handleiding          check TÜV gecertificeerd

Afmetingen AVtech Eyeball beveiligingscamera - DGM2543

AVtech beveiligingscamera DGM2543 afmetingen

Accessoires - AVtech Eyeball beveiligingscamera’s

In bepaalde situaties kan het nodig zijn om een montage box te monteren om de bedrading vochtvrij en netjes weg te werken.

 Deze montage box is specifiek gemaakt voor de AVtech Eyeball beveiligingscamera’s en zijn van hetzelfde materiaal en in exact dezelfde kleur.

DGM2543 accessoires

 
AVTECH beveiligingscamera 
 

AVtech is opgericht in 1996, en één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van CCTV en IP camera oplossingen. Met een stabiel groeiende omzet is AVtech gerangschikt als de grootste publiek-beursgenoteerde onderneming binnen de surveillance-industrie. AVtech richt zich op de innovatie van IP-camera technologie en implementatie hiervan. Op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in deze sector heeft AVtech een leidende positie verkregen en biedt een compleet en zeer hoogwaardig assortiment van video surveillance producten.

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken en analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets. In 2010 werd Push Video, een revolutionair actief meldsysteem, geïntroduceerd op EagleEyes en wordt toegepast op een groot deel van het assortiment van AVtech. Deze techniek brengt een enorme verandering in de surveillance-industrie. Het maakt video surveillance een actieve beschermer in plaats van een passieve leverancier van bewijzen.

 

Meer informatie over AVtech vindt u op : www.avtech.com

Vragen of advies?

Wij zijn elke dag bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur

Bel ons  Beveiligingscamera advies 030-241 2032