Bekabeld

Be Powerful

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Bullet IP Camerasets 30
  2. Dome IP Camerasets 30
  3. Eyeball IP Camerasets 30

AVtech IP camerasystemen - Bekabeld

Onderstaand treft u complete bekabelde camerasystemen met 3 verschillende modellen camera’s t.w. de Bullet, Dome en Eyeball camera, het verschil tussen deze cameramodellen is de behuizing.

Alle AVtech producten zijn met elkaar te combineren, (ook bedraad met draadloos en vice versa) dus mocht u een andere samenstelling willen dan kunt u ook eenvoudig zelf een set samenstellen.


Bullet IP camera sets

 

 

Bullet camera's zijn met name geschikt voor buitengebruik vanwege de preventieve uitstraling, daarbij is een Bullet camera voorzien van een muurbeugel waardoor deze gemakkelijker is te richten. Een Bullet camera hoeft niet uit elkaar gehaald te worden om de lens af te stellen.

AVtech Bullet camera's zijn voorzien van een SONY lens met een FULL HD resolutie of een Ultra Hoge resolutie (2,5x Full HD).

 

Lees verder

 

Dome IP camera sets

 

 

Dome camera's zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, een Dome camera is minder opvallend en voorzien van een vandaalbestendige kunststof koepel. Om de Dome camera af te stellen moet de koepel eerst gedemonteerd worden zodat u de lens kunt richten.

AVtech Dome camera's zijn voorzien van een SONY lens met een FULL HD resolutie of een Ultra Hoge resolutie (2,5x Full HD).

 

Lees verder 

Eyeball IP camera sets

 

 

Eyeball camera's zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, door de kleine afmetingen is de Eyeball camera zeer geschikt voor onopvallende en uiteenlopende bewakingsdoeleinden. Een Eyeball camera hoeft niet uit elkaar gehaald te worden om de lens af te stellen.

AVtech Eyeball camera's zijn voorzien van een SONY lens met een FULL HD resolutie of een Ultra Hoge resolutie (2,5x Full HD).

 

Lees verder 

 

Vragen of advies?

Wij zijn elke dag bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur

Bel ons  Beveiligingscamera advies 030-241 2032