Op vakantie? De videodeurbel waakt over jouw huis

Op vakantie? De videodeurbel waakt over jouw huis

Vakantie. Je trekt drie weken de deur achter je dicht, laat het huis zo bewoond mogelijk achter en vraagt de buren een extra oogje in het zeil te houden. Mits die ook niet ergens op een Spaanse playa liggen te relaxen natuurlijk. En dan maar hopen dat inbrekers jouw huis links laten liggen.

Toch kun je zelf een hoop voorkomen, samen met EYCOM®. De aanwezigheid van een beveiligingscamera of videodeurbel schrikt namelijk enorm af. En staan ze toch aan de voordeur te rammelen, dan kun je zelf razendsnel alarm slaan. Waar ook ter wereld.

Het waren mooie nieuwskoppen deze zomer. Zoals: 'Vakantievierder betrapt inbreker op heterdaad'. Wat was er gaande? Op zijn vakantieadres kreeg een Nederlander via zijn smartphone een melding dat er dat er beweging in zijn huis was. Hij schakelde de live beelden in en zag inderdaad drie vreemde personen in zijn woning. Inbrekers! Meteen belde hij de politie, die snel ter plaatse was en de criminelen in de kraag kon vatten. Allemaal dankzij de bewakingscamera met bewegingssensor.

Ook de digitale deurbel met video heeft al talloze inbraakpogingen kunnen dwarsbomen. Het succes van deze slimme deurbel is niet te stuiten. Bovendien gaan de technologische ontwikkelingen razendsnel en weet EYCOM® wat er nodig is om up-to-date te blijven. Een belangrijke pijler van de slimme deurbel is het gebruiksgemak. Waar je ook bent, in Marbella, Antalya, Miami of op Bali, dankzij de gratis app op de smartphone kun je overal live zien wie er voor jouw deur staat. Ook kun je de persoon horen en spreken.

EYCOM® heeft DoorBird en SkyBell in het assortiment. Twee typen digitale videodeurbellen die uitblinken in gebruiksgemak en ook nog eens een stijlvolle behuizing hebben. De zomervakantie is dus van oudsher hoogseizoen voor inbrekers. Hopelijk beleefde je ditmaal bij thuiskomst geen onaangename verrassing en trof je het huis aan zoals je het had achtergelaten. Maar wil je een volgende keer met een veilig gevoel op reis en altijd en overal jouw geliefde thuis op een eenvoudige manier in de gaten houden, informeer dan bij EYCOM® naar de mogelijkheden rond bewakingscamera's of digitale videodeurbellen op maat. Zodat je altijd met een gerust hart van huis kunt.

 

Bekijk hier onze deurbellen met camera