Be Professional

EYCOM® Camera’s is gevestigd in UTRECHT - LEIDSCHE RIJN en leverancier van professionele camerabewakingssystemen. Vanuit deze centraal gelegen locatie bieden wij een totaaloplossing op het gebied van camerabewaking en deurcommunicatie, hierbij staat het Comfort, de Actieve veiligheid en het Gebruiksgemak voor de gebruiker centraal.

 

 

check U kunt bij ons online en 24/7 een Custom made camerasysteem samenstellen (bijv. de exacte kabellengte per camera).

check Wij bieden een Online Help Center voor zowel de gebruiker als de installateur.

check Wij bieden een Chat Service zodat u direct met onze verkoop- of support medewerker kunt communiceren.

  

 

EYCOM® Camera’s heeft specifiek gekozen voor AVtechDoorBird en Skybell vanwege de hoogwaardige hardware en zeer gebruiksvriendelijke en veilige software.

Onderstaand treft u uitgebreide informatie van onze fabrikanten.


 

 

AVtech is opgericht in 1996, en één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van CCTV en IP camera oplossingen. Met en stabiel groeiende omzet is AVtech gerangschikt als de grootste publiek-beursgenoteerde onderneming binnen de surveillance-industrie. AVtech richt zich op de innovatie van IP-camera technologie en implementatie hiervan. Op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in deze sector heeft AVtech een leidende positie verkregen en biedt een compleet en zeer hoogwaardig assortiment van video surveillance producten.

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken/analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets. In 2010 werd Push Video, een revolutionair actief meldsysteem, geïntroduceerd op EagleEyes en wordt toegepast op een groot deel van het assortiment van AVtech. Deze techniek brengt een enorme verandering in de surveillance-industrie. Het maakt video surveillance een actieve beschermer in plaats van een passieve leverancier van bewijzen.

  

AVtech biedt een 2-tal Apps, de gratis Lite versie en de betaalde Plus versie, onderstaand treft u een overzicht met de verschillende functies: 

 

EagleEyes - Lite (Gratis)

AVtech EagleEyes Lite 

check Live meekijken

check Pan-Tilt-Zoom

check Foto’s maken

check Opnemen

check Terugkijken

check Alarm meldingen

  

EagleEyes - Plus (eenmalig € 5,49)

AVtech EagleEyes Plus

check Live meekijken

check Pan-Tilt-Zoom

check Foto’s maken

check Opnemen

check Terugkijken

check Alarm meldingen

 Favourieten

Adresboek

 

Vind de gratis App in uw app store

Zoek in de app store welke van toepassing is voor uw device naar 'EagleEyes lite' en installeer deze op uw device.

 

 

Direct naar AVtech IP camerasets

 

Meer informatie over AVtech vindt u op : www.avtech.com


 

 

DoorBird staat voor de combinatie van exclusief design met de meest innovatieve IP-technologie op het gebied van deurcommunicatie. DoorBird producten zijn gemaakt van corrosiebestendige edelmetalen en vervaardigd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het ontwerp is puur en eenvoudig.

Door de consistente ontwikkeling en toepassing van IP-technologie behoren DoorBird-producten tot de top binnen deze industrie. Op het gebied van kwaliteit, snelheid van pushberichten, spraak en video zijn DoorBird IP Video-deurstations toonaangevend als het gaat om innovatieve technologie en design. Vanwege de speciaal ontwikkelde codering en transporttechnologie is slechts 450 KBit / sec nodig voor een uitstekende audio- en videokwaliteit. DoorBird werkt betrouwbaar, zelfs als uw smartphone slechts een matige internetverbinding heeft. 

Daarbij maken alle DoorBird deurbellen gebruik van encryptie technologieën die ook door grote banken worden gebruikt. Oftewel, ijzersterke beveiliging.

 

 

Direct naar Doorbird deurbellen

 

Meer informatie over DoorBird Technology vindt u op : www.doorbird.com


 

Skybell

SkyBell Technologies is opgericht met de missie om ons dagelijks leven te verbeteren door eenvoudige en nuttige producten voor het slimme huis te maken, te beginnen bij de voordeur. Skybell biedt huiseigenaren meer comfort, controle en veiligheid. Skybell levert elegante, gebruiksvriendelijke apparaten van de hoogste kwaliteit.

SkyBell is een toonaangevende ontwikkelaar in huisautomatisering en werd benoemd als een CES Innovations Design and Engineering Award Nominee 2014.

Skybell ontwerpt producten van superieure kwaliteit en de productie daarvan vindt plaat in de VS.

 

 

Direct naar SkyBell deurbellen

 

Meer informatie over SkyBell Technologies vindt u op : www.skybell.com


 

Heeft u een vraag omtrent één van de producten van EYCOM® of wilt u een afspraak met ons maken neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

 

EYCOM® Camera's

Proostwetering 24-m

3543AE UTRECHT - LEIDSCHE RIJN 

T. 030- 241 2032

e-mail: hello@eycom.nl