Be Professional

EYCOM Camera’s

is gevestigd in UTRECHT - LEIDSCHE RIJN en leverancier van professionele camerabewakingssystemen. Vanuit deze centraal gelegen locatie bieden wij een totaaloplossing op het gebied van camerabewaking en deurcommunicatie, hierbij staat het Comfort, de Actieve veiligheid en het Gebruiksgemak voor de gebruiker centraal.

EYCOM® Camera’s heeft specifiek gekozen voor AVtech, Doorbird en Skybell vanwege de hoogwaardige hardware en zeer gebruiksvriendelijke en veilige software.

Onderstaand treft u uitgebreide informatie van onze fabrikanten.


 

 

AVtech is opgericht in 1996, en één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van CCTV en IP camera oplossingen. Met en stabiel groeiende omzet is AVtech gerangschikt als de grootste publiek-beursgenoteerde onderneming binnen de surveillance-industrie. AVtech richt zich op de innovatie van IP-camera technologie en implementatie hiervan. Op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in deze sector heeft AVtech een leidende positie verkregen en biedt een compleet en zeer hoogwaardig assortiment van video surveillance producten.

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken/analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets. In 2010 werd Push Video, een revolutionair actief meldsysteem, geïntroduceerd op EagleEyes en wordt toegepast op een groot deel van het assortiment van AVtech. Deze techniek brengt een enorme verandering in de surveillance-industrie. Het maakt video surveillance een actieve beschermer in plaats van een passieve leverancier van bewijzen.

Meer informatie over AVtech vindt u op : www.avtech.com

 


 

 

DoorBird staat voor de combinatie van exclusief design met de meest innovatieve IP-technologie op het gebied van deurcommunicatie. DoorBird producten zijn gemaakt van corrosiebestendige edelmetalen en vervaardigd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het ontwerp is puur en eenvoudig.

Door de consistente ontwikkeling en toepassing van IP-technologie behoren DoorBird-producten tot de top binnen deze industrie. Op het gebied van kwaliteit, snelheid van pushberichten, spraak en video zijn DoorBird IP Video-deurstations toonaangevend als het gaat om innovatieve technologie en design. Vanwege de speciaal ontwikkelde codering en transporttechnologie is slechts 450 KBit / sec nodig voor een uitstekende audio- en videokwaliteit. DoorBird werkt betrouwbaar, zelfs als uw smartphone slechts een matige internetverbinding heeft. 

Daarbij maken alle DoorBird deurbellen gebruik van encryptie technologieën die ook door grote banken worden gebruikt. Oftewel, ijzersterke beveiliging.

Meer informatie over DoorBird Technology vindt u op : www.doorbird.com

 


Skybell

SkyBell Technologies is opgericht met de missie om ons dagelijks leven te verbeteren door eenvoudige en nuttige producten voor het slimme huis te maken, te beginnen bij de voordeur. Skybell biedt huiseigenaren meer comfort, controle en veiligheid. Skybell levert elegante, gebruiksvriendelijke apparaten van de hoogste kwaliteit.

SkyBell is een toonaangevende ontwikkelaar in huisautomatisering en werd benoemd als een CES Innovations Design and Engineering Award Nominee 2014.

Skybell ontwerpt producten van superieure kwaliteit en de productie daarvan vindt plaat in de VS.

Meer informatie over SkyBell Technologies vindt u op : www.skybell.com

 


 

Service & Installatie

Alle ruimtes en zaken waar u waarde aan hecht, verdienen een optimaal bewakingssysteem. Of het nu een bedrijfspand, woonhuis, tuin of auto betreft. Met het juiste camerasysteem houdt u mogelijke inbrekers en vandalen vol in het vizier. Het is daarom van groot belang dat u voor de meest geschikte beveiligingscamera kiest maar zeker ook voor een installatie die wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf.

EYCOM® Camera’s zorgt voor deskundig advies op maat én regelt voor u het complete traject van montage tot programmeren. Allereerst bespreken we uw wensen en eisen. Welk systeem past het beste bij uw situatie? Daarna stellen we samen een duidelijk plan van aanpak op en gaan we aan de slag om uw ruimtes vakkundig van camerabeveiliging te voorzien.

 

installQ

EYCOM® Camera’s werkt uitsluitend samen met installateurs en bedrijven die zijn aangesloten bij installQ, deze vakspecialisten zijn bekend met de wet- en regelgevingen op hun vakgebied en weten deze goed en veilig toe te passen in de praktijk. Daarop worden zij getoetst en regelmatig gecontroleerd. Dit geeft u een zeker houvast in de kwaliteit van het aanleggen, vervangen of onderhoud.

 


 

Onze klanten?

Bestaan o.a. uit :

 • Midden- en kleinbedrijf
 • VvE's
 • Wooncooperaties
 • Agrarische sector
 • Recreatieparken
 • ZZP-ers
 • Overheidsinstellingen
 • Particulieren

 


 

Hoe onderscheiden wij ons?

 1. U kunt bij ons online en 24/7 een “custom made” camerasysteem samenstellen (bijv. de exacte kabellengte per camera).
 2. Wij bieden een online Help Center voor zowel de gebruiker als de installateur. Deze wordt constant geactualiseerd.
 3. Wij bieden een life chat service zodat u direct met onze verkoop- of support medewerker kunt communiceren.

 


 

Onze 7 zekerheden zekerheden

 1. Meer dan 20 jaar Camera ervaring
 2. Gratis deskundig advies op locatie
 3. Installatie service
 4. TÜV gecertificeerd
 5. ISO9001/14001
 6. Geen abonnementskosten
 7. Gratis aanmelding "Camera in beeld"

 


 

Met wie?

Een team van (IT) specialisten en een groot netwerk van professionals binnen de surveillance-industrie die constant bezig zijn met de ontwikkeling, het monitoren en up-to-date houden van de IP-camera technologie.

 


 

Contact & Bezoekgegevens EYCOM® 

Heeft u een vraag omtrent één van de producten van EYCOM® of wilt u een afspraak met ons maken neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

 

EYCOM® Camera's

Proostwetering 24-m

3543 AE UTRECHT - LEIDSCHE RIJN 

T. 030- 241 2032

e-mail: hello@eycom.nl