Be Professional

EYCOM® Camera’s is gevestigd in UTRECHT - LEIDSCHE RIJN (Businesspark De Wetering-Haarrijn) en leverancier van AVtech beveiligingscamera's. Vanuit deze centraal gelegen locatie bieden wij een totaaloplossing op het gebied van camerabewaking. EYCOM® Camera’s heeft specifiek gekozen voor AVtech, vanwege de hoogwaardige hardware en zeer gebruiksvriendelijke en veilige software. 

 

 

check U kunt bij ons online en 24/7 een Custom made camerasysteem samenstellen (bijv. de exacte kabellengte per camera).

check Wij bieden een Online Help Center voor zowel de gebruiker als de installateur.

check Wij bieden een Chat Service zodat u direct met onze verkoop- of support medewerker kunt communiceren.

  


 

 

AVtech is opgericht in 1996, en één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van CCTV en IP camera oplossingen. Met en stabiel groeiende omzet is AVtech gerangschikt als de grootste publiek-beursgenoteerde onderneming binnen de surveillance-industrie. AVtech richt zich op de innovatie van IP-camera technologie en implementatie hiervan. Op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in deze sector heeft AVtech een leidende positie verkregen en biedt een compleet en zeer hoogwaardig assortiment van video surveillance producten.

EagleEyes, AVtech's zelf ontwikkelde mobiele applicatie, is 's werelds meest gedownloade surveillance software. AVtech realiseert hiermee een complete oplossing voor remote beheer en het bekijken/analyseren van beelden en voldoet hiermee aan de markt met de groeiende vraag naar Smartphones en Tablets. In 2010 werd Push Video, een revolutionair actief meldsysteem, geïntroduceerd op EagleEyes en wordt toegepast op een groot deel van het assortiment van AVtech. Deze techniek brengt een enorme verandering in de surveillance-industrie. Het maakt video surveillance een actieve beschermer in plaats van een passieve leverancier van bewijzen.

  

AVtech biedt een 2-tal Apps, de gratis Lite versie en de betaalde Plus versie, onderstaand treft u een overzicht met de verschillende functies: 

 

EagleEyes - Lite (Gratis)

AVtech EagleEyes Lite 

check Live meekijken

check Pan-Tilt-Zoom

check Foto’s maken

check Opnemen

check Terugkijken

check Alarm meldingen

  

EagleEyes - Plus (eenmalig € 5,49)

AVtech EagleEyes Plus

check Live meekijken

check Pan-Tilt-Zoom

check Foto’s maken

check Opnemen

check Terugkijken

check Alarm meldingen

 Favourieten

Adresboek

 

Vind de gratis App in uw app store

Zoek in de app store welke van toepassing is voor uw device naar 'EagleEyes lite' en installeer deze op uw device.

 

 

Direct naar AVtech IP camera's

 

Meer informatie over AVtech vindt u op : www.avtech.com


 

Heeft u een vraag omtrent één van de producten van EYCOM® neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

 

EYCOM® Camera's

Proostwetering 24-m

3543AE UTRECHT - LEIDSCHE RIJN 

(Businesspark De Wetering-Haarrijn)

T. 030- 241 2032

e-mail: hello@eycom.nl