Toshiba 32GB microSDXC Class 10

Duurzaamheid is de sleutel. Toshiba microSD-kaarten zijn speciaal afgestemd op bewakingscamera's en maken continue registratie mogelijk. Zelfs als het netwerk plat gaat.

TECHNOLOGIE DIE VOOROP BLIJFT LOPEN
Houd uw blik op het heden gericht en denk tegelijkertijd al aan de toekomst. Toshiba microSD-kaarten bieden een uitzonderlijke duurzaamheid zodat je continu kunt blijven opnemen gedurende:

WEERBESTENDING
Neem op onder alle weersomstandigheden. Vochtbestendige Toshiba microSD-kaarten weerstaan temperaturen van -25°C tot 85°C en helpen ononderbroken bewakingsbeelden te leveren, ook in extreme weersomstandigheden en klimaten.

ONDERHOUD OP UW VOORWAARDEN
In compatibele camera’s, stelt de functie voor het bewaken van de kaartstatus u in staat een melding te ontvangen als het tijd is voor onderhoud aan uwToshiba microSD, zodat u preventief opslagbeheer kunt uitvoeren.

MET EEN CAPACITEIT DIE DE PRESTATIES EVENAART
Toshiba microSD-kaarten variëren van 32 GB tot 128 GB voor zowel opnamen met bewegingsmelding en continue opname als met een reeks van verschillende camera-, resolutie- en opname-implementaties. Of u nu urenlang of dagenlang moet opnemen, uw beelden zullen nooit worden onderbroken door netwerkproblemen.

Toshiba SD kaart

Let op: dit product is alleen te bestellen i.c.m. een AVtech Camera

Artikel nr.
THN-M203K0320EA
€ 29,50 € 24,38
Direct leverbaar